Διαγόρας: Ο στόχος περνάει από το Ζευγολατιό

Η άνοδος στον βαθμολογικό πίνακα του Διαγόρα και η παραμονή του στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του τίτλου για τον Διαγόρα, περνάει σήμερα από το Ζευγολατιό. Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής ο «γηραιός» παίζει εκεί στις 15.00 με την ομώνυμη ομάδα και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν τεχνική ηγεσία και παίκτες, να σκέφτονται, άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. 

Φυσικά εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς ο σοβαρός και αγωνιστικά πειθαρχημένος Διαγόρας, με παίκτες που είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας. 

Αγωνιστικά ο Νίκος Παντέλης θα έχει απουσίες, αλλά η ομάδα έδειξε και στο ματς με τη Ρόδο πως έχει πολλές λύσεις. Απόντες θα είναι οι Ευαγγελιδάκης, Βελέτης λόγω καρτών, ο ανέτοιμος Προβατίδης και φυσικά ο τραυματίας Λάμπρου. 

Οι δεκαοκτώ που επελέγησαν και ταξίδεψαν χθες το πρωί για την Αθήνα, είναι οι Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Μεντής, Ρούνιτς, Πέεφ, Γεωργίου, Σουάνης, Τσαγκάρης, Μπακάλης, Μήτκας, Αγγελούδης, Σερτζίνιο, Ζέλεφ, Χειμωνέττος, Γιόνδης, Κιοσέογλου, Βελλίνης και Καρπαθάκης, από τους οποίους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, θα επιλεγούν οι έντεκα που θα ξεκινήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν χθες στο γήπεδο του Ζευγολατιού, στον αγωνιστικό χώρο όπου θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι.