Αυτοσκοπός η νίκη στον Ιάλυσο

Σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Ιάλυσος, εν όψει του αγώνα της 17ης αγωνιστικής, που φέρνει στην έδρα του τον Ασπρόπυργο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει τίποτα ακόμα. Θεωρούν πως παίρνοντας τις νίκες μέχρι τέλους και περιμένοντας φυσικά το στραβοπάτημα των ομάδων που είναι στις πρώτες θέσεις (Εθνικός, Προοδευτική, Κερατσίνι), θα πάνε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας πώς θα «γυρίσουν» το παιχνίδι της διεκδίκησης υπέρ τους.

Βέβαια αυτό θα συμβεί αν τελικά και η επιτροπή εφέσεων αποφανθεί θετικά στην έφεση του Ιάλυσου, κατά της απόφασης των ενστάσεων για το ματς του α΄ γύρου με τον αυριανό αντίπαλο.

Ο Θανάσης Τερζής, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό πλην εκείνου του Τσούπρου, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο ματς με τον Εθνικό. 

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας για τον αυριανό αγώνα του «Οικονομίδειου». Ο Ιάλυσος θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με μια ακόμα προπόνηση και μάλιστα πρωινή και στη συνέχεια ο Θανάσης Τερζής θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα.

Η ομάδα θέλει κοντά της τον κόσμο της Ιαλυσού και όχι μόνο. Η συμπαράσταση στην όποια διεκδικηση είναι αναγκαία, πόσο μάλιστα τώρα που όλοι μαζί κάνουν την ύστατη προσπάθεια.