Από το Γεννάδι μέχρι τη Ρόδο κι από την Ιαλυσό μέχρι την Μονόλιθο, όλος ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους και πανηγυρίζει!

● Από το Γεννάδι μέχρι την πόλη της Ρόδου κι από την Ιαλυσό μέχρι την Μονόλιθο, όλος ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους και πανηγυρίζει πλέον. Λίγο πράγμα είναι νομίζετε  που μας αναβάθμισε η Moody’s δύο μονάδες και μας έφερε ξανά εκεί που ήμασταν πριν από τρία χρόνια;

● Πως το λεγε σε εκείνη την παλιά Ελληνική ταινία η Αλίκη Βουγιουκλάκη; «...ναι βάλε μπόλικο κρασί και 8 μπουκάλια μπύρα, θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε».

● Αμ δεν έχουμε σωτηρία λέμε. Δεν έχουμε. Τόσα χρόνια μετά, με τόσα στραπάτσα, τόσες δοκιμασίες και τόσες στερήσεις που έχουμε υποστεί ως λαός, να πιστεύουμε ακόμα (όσοι το πιστεύουν τουλάχιστον) στους οίκους αξιολόγησης και στην ευημερία των αριθμών..!

● Και ξαναρωτάμε την εισαγγελέα διαφθοράς  που ασχολείται με τις σκανδαλάρες  που βούλιαξαν τη χώρα μας:  Για όλους εκείνους που καταμασούλησαν τα  Νοσοκομεία και  τα ασφαλιστικά ταμεία, πήγαν στην δικαιοσύνη και... αθωώθηκαν, θα ανοίξουν οι υποθέσεις που έκλεισαν όπως έκλεισαν; Θα ελεγχθούν δικαστές και εισαγγελείς; Όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα..! 

O (πολύ) κακός