Έκανε τα δύσκολα, εύκολα το Ροδίων Άθλησις

Σοβαρό, αποφασιστικό και παθιασμένο για την νίκη το «Ροδίων Αθλησις» ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Δραπετσώνας πολύ εύκολα κι έδειξε πώς είναι σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 2ο υποόμιλο του Α΄Ομίλου της Α2 των ανδρών.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα δεν άφησαν χθες, κανένα περιθώριο αντίδρασης  στους γηπεδούχους και στα τρία σετ.

Στο α΄ μπήκαν από την αρχή μπροστά και εκμεταλευόμενοι οι παίκτες του τα λάθη των αντιπάλων τους, έφτασαν εύκολα στο 17-25 δείγμα της ανωτερότητας τους χθες στο παρκέ.

Το ίδιο συνέβη και στο β΄ σετ, με τους παίκτες της Ροδίτικης ομάδας να κυριαρχούν, παίρνοντας και αυτό το σετ εύκολα με 15-25, αγωνιζόμενοι σοβαρά και …περιμένοντας αντίδραση που τελικά δεν ήρθε.

Η Δραπετσώνα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο γ΄ σετ, αλλά η ψυχολογία είχε γείρει υπέρ των παικτών του Νίκου Τρατσέλα, που έφτασαν και πάλι στην νίκη στο σετ με 20-25 και μαζί πήραν την νίκη με 0-3 στο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο αγώνας:

Δραπετσώνα-Ροδίων Αθλησις 0-3

Τα σετ: 17-25 σε 22΄ το α΄, 15-25 σε 22΄ το β΄ και 20-25 σε 25΄ το γ΄.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Φραγκάκης και Παπαστάμος.

Οι ομάδες:

Δραπετσώνα (Π. Αρματάς): Μαρμαρινός Ν., Μπουλγάρου Ε., Ανδρεόπουλος Α., Στολίγκοβιτς Λ., Καρανικολάου Χ., Παπαδέας Π., Μάμαλης Ι., Στρατηγός Ε., Πουλιόγλου Κ., Κασαπίδης Στ., Μαργαρίτης Θ., Κογκαλίδης Κ.

Ροδίων Άθλησις (Τρατσέλας Ν.): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Κοκκολάκης Ε., Μοσχούς  Χ., Γκενωφ Ντ., Γεράκης Μ., Αρβανίτης Ν., Χατζηγεωργίου Γ., Παππάς Αν., Ποτολίδης Π.