Τους τα χάλασε ο καιρός στη Λίνδο

Μόλις 22 λεπτά διήρκεσε προχθές ο αγώνας στη Λίνδο όπου συναντήθηκαν ο Κλεόβουλος με τον Διγενή, χωρίς πάντως να υπάρξει σκορ.

Η ισχυρή νεροποντή ανάγκασε το διαιτητή της αναμέτρησης, Μανώλη Κυρίτση (είχε βοηθούς τους Τσέτσο και Σαρρή) να τον διακόψει οριστικά, ώστε να επανοριστεί από την ΕΠΣΔ εντός δύο εβδομάδων. 

Όσο παίχτηκε μπάλα, οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο προσπάθειες… αναγνωριστικές στο χώρο του κέντρου, με τον Κλεόβουλο να είναι πιο απειλητικός από τα στημένα. Μόλις στο 2’ ο Κετσές από πλευράς Διγενή όμως έκανε το κλέψιμο και τροφοδότησε τον Διακάκη, που πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διακογεωργίου. 

Με τη συμπλήρωση των 11 λεπτών ο Κολιοκώστας έπιασε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ταγκάεφ εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Μανώλαγκας μπλόκαρε δύσκολα. 

Ο… συνήθης ύποπτος, Αλέκος Κακλαμάνος απείλησε με κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του Μανώλαγκα στο 17’, με την τελευταία φάση να σημειώνεται στο 19’ όταν ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κωστάκης σκόραρε με κεφαλιά αλλά υποδείχτηκε από το βοηθό Σαρρή σε θέση οφσάιντ. 

Κλεόβουλος: Διακογεωργίου, Νικηταράς, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Νίκολλι, Κακλαμάνος Α., Ταγκάεφ, Κολιοκώστας.
Διγενής: Μανωλάγκας, Σκούμπρος, Χατζηνικόλας, Κώτης, Κετσές, Καρπαθάκης, Κουλιμπαλί, Χουτεσιώτης, Μοσκιού, Παπασταμάτης, Διακάκης.