Ανοίγει η τουριστική αγορά της Σερβίας για την Κω

Το άνοιγμα μιας νέας τουριστικής αγοράς για την Κω, επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου.

Η τουριστική αγορά της Σερβίας ανοίγει για την Κω και προγραμματίζονται ήδη πτήσεις μέσα στο 2018. Πρόκειται για μια νέα προοπτική με ενισχυμένη δυναμική ,αφού μετά τη διακοπή των πτήσεων από το Βελιγράδι προς την Κω είχε περιοριστεί ο αριθμός των τουριστών από τη Σερβία.

Όπως διαφαίνεται όμως το 2018, με νέες πτήσεις και ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας αλλά και δυναμικής παρουσίας και εξωστρέφειας της Κω στη Σερβική Τουριστική Αγορά, στο νησί μας θα έρθει ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών από τη γειτονική χώρα

Στην διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου συμμετείχε ο Δήμος Κω σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης προχώρησαν σε σημαντικές επαφές και συναντήσεις που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον τουρισμό της Κω.

Οι κ.κ. Κυρίτσης και Σιφάκης είχαν συνεργασία με τον Director του τουριστικού οργανισμού BigBlue κ. IvanRadojecic, με τον οποίο υπήρξε συμφωνία για την οργάνωση ταξιδιών γνωριμίας στην Κω των πωλητών του συγκεκριμένου tourOperator.

Το KontikiTours, που είναι από τους μεγαλύτερους TourOperators στην Σερβία, θα μετακινήσει ένα μεγάλο αριθμό τουριστών από τη Σερβία στην Κω μέσα στο 2018.

Ο Δήμαρχος Κω και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού συναντήθηκαν με τον κ.ZoranArsenovic, Commercial Director του Kontikitravel, με τον οποίο συζητήθηκαν οι δυνατότητες προβολής και προώθησης της Κω στη Σερβία και το ενδεχόμενο διοργάνωσης ειδικής βραδιάς για την Κω με προσκεκλημένους πωλητές και δημοσιογράφους.
Ήδη υπάρχει ένας πρώτος προγραμματισμός που προσδιορίζει για τις 24 Απριλίου τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Έγιναν επίσης συναντήσεις με την κ. JovanaBabic (Sales Manager) και τον κ. DejanKostic (Financial/Sales Manager) του Tour Operator Mediteraneo.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης , στα πλαίσια της παρουσίας του στην έκθεση του Βελιγραδίου, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Studio B , στην οποία αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Κω, στη δυναμική που διαθέτει ως τουριστικός προορισμός και στην έναρξη των πτήσεων προς το νησί μας από το Βελιγράδι.