Μοναδικό ζητούμενο  η νίκη για τον Ιάλυσο

Πολύ σημαντικό για τη συνέχεια θεωρείται το σημερινό ματς που δίνει ο Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο». Στις 15.00 υποδέχεται τον Ασπρόπυργο, με τον οποίο είχε έρθει στον α΄ γύρο 1-1, αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει ακόμα κατακυρωθεί, καθώς εκκρεμεί ακόμα η  έφεση που έχει κάνει ο Ιάλυσος, για την απουσία γιατρού από το γήπεδο. Ο Θανάσης Τερζής με τη χθεσινή τελευταία πρωινή προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του γι’ αυτό το ματς κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκείνοι με την σειρά τους, πρέπει να δείξουν πώς τους αδικεί κατάφωρα η μέχρι τώρα πορεία, αλλά κι η βαθμολογική θέση την οποία κατέχουν και πώς έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Αυτό φάνηκε εξάλλου κι από την εικόνα που είχαν εκτός έδρας κόντρα στους πρωτοπόρους, παρά την ήττα τους.

Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Τσούπρο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό κι είναι τιμωρημένος.
Οι υπόλοιποι κλήθηκαν να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο και εκεί θα επιλεγεί η ενδεκάδα και οι επτά αναπληρωματικοί για τοω αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Βέβαια εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς οι παίκτες του Ιάλυσου θα ήθελαν ιδιαίτερα σήμερα τον κόσμο κοντά τους. Θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να τον ικανοποιήσουν για την μέχρι τώρα συμπαράσταση του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  
 -Τον αγώνα του Ιάλυσου με τον Ασπρόπυργο, θα διευθύνουν οι Στέφανος Δημητριάδης  Νίκος Σκούρας και Δημήτρης Κεχαγιάς από τον Σύνδεσμο της Χαλκιδικής

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές τους έχουν ως εξής:
*Ρόδος-Πέλοπας Κιάτου  Αστέριος Μπαλάσας, Αθανάσιος Χαδήμογλου και Βασίλης Χατζηβασιλείου από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας.
*Προοδευτική-Κερατσίνι –Μανούχος (Αργολίδας), Νενεκούμης (Αργολίδας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
*Λουτράκι –Εθνικός  Μακρυπόδης (Αχαϊας), Γκοτσόπουλος (Αχαϊας), Ψαρρής (Ζακύνθου).