Ρόδος: Ώρα για εξιλέωση και αποδείξεις

Παιχνίδι εξιλέωσης, αποδείξεων, αλλά και ουσίας δίνει η Ρόδος σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι. Τα «ελάφια» θα μπουν στο Δημοτικό Στάδιο για να αντιμετωπίσουν τον προτελευταίο της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής Πέλοπα Κιάτου, με στόχο να «γλυκάνουν» τον κόσμο τους μετά τις ήττες από Λουτράκι και Διαγόρα, που τα έθεσαν οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, να αποδείξουν πως η βαθμολογική θέση τους δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητές τους και το κυριότερο, να κρατήσουν την ομάδα μακριά από μπελάδες.

Παρότι ουδείς μπορεί να διανοηθεί πως η Ρόδος μπορεί να κινδυνεύσει, δεν παύει η γραμμή της διακεκαυμένης ζώνης να έχει πλησιάσει επικίνδυνα (είναι μόλις τρεις οι βαθμοί της διαφοράς), πραγματικότητα που καταδεικνύει και τη βαθμολογική κρισιμότητα του σημερινού αγώνα.    Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινό χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον προπονητή Τίμο Καβακά να καλεί στα αποδυτήρια το σύνολο των ποδοσφαιριστών του. 

Το μόνο βέβαιο είναι πως στην τελική δεκαοκτάδα δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Ανδρέας Μκρτσιάν, καθώς και ο τραυματίας Άκης Καμπούρης.
 Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού της 17ης αγωνιστικής θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης από την Πέλλα, πρώτος βοηθός του ο συντοπίτης του Νίκος Αρέστης και δεύτερος βοηθός ο Βασίλης Χατζηβασιλείου από τη Μακεδονία. Παρατηρητής τους θα είναι ο Αθηναίος Νίκος Δημοβασίλης.  Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ Νίκος Παυλίδης και υπεύθυνου οικονομικής επιστασίας ο αναπληρωτής του στην Ένωση Μιχάλης Αδαμάκης.