Ο Χ. Κόκκινος παρέστη στον απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, παρέστη:

- στις 25.2.2018 στην Ειδική Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, όπου παρουσιάστηκε από το δήμαρχο κ. Φ. Χατζηδιάκο ο απολογισμός πεπραγμένων για τη χρονική περίοδο 2016 - 2017,

- επίσης χθες το απόγευμα παρέστη στην εκδήλωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ρόδου και τής Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου, σε εκδήλωση εκπαιδευτικού περιεχομένου «Ρόδος - Μήνας Μελισσοκομίας 2018», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Δωδεκανήσου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα και στις δυνατότητες που υπάρχουν στη μελισσοκομία μας και στην αναγνώριση τού μελεκουνιού ως προϊόν «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης».

Συνεχάρη τους συντελεστές τής εκδήλωσης και τους ανθρώπους που στηρίζουν τη μελισσοκομία μας και ζήτησε την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων για την ανάπτυξη τής μελισσοκομίας και γενικότερα τού πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας.

- Σήμερα 26.2.2018 μετέβη στο νέο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα και χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη» και αποτελεί ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο για τη Ρόδο.