Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κώων Αθηνών

Η Ένωση Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 τον ετήσιο χορό της, στο ιστορικό εστιατόριο «Μαγεμένος Αυλός», το οποίο στο πέρασμα των χρόνων διατηρεί τον εκλεπτυσμένο και κομψό του χαρακτήρα.

Η συμμετοχή των Κώων της Παροικίας ήταν αθρόα. Είχαν όλοι την ευκαιρία να γευθούν τα εξαιρετικά εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το χώρο πλημμύρισαν γλυκές μελωδίες από το πιάνο και το ακορντεόν.

Οι συμπατριώτες μας χόρεψαν και τραγούδησαν σε έναν όμορφο χώρο, διακοσμημένο με εικόνες από το παρελθόν.
 


Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία της σοπράνο κας Ρόζας Πουλημένου, της οποίας ζητήθηκε και τελικώς τραγούδησε με τη μοναδική της φωνή. Η πλούσια λαχειοφόρος κέρδισε τις εντυπώσεις, στην οποία συνεισέφεραν Κώοι από την παροικία και το νησί μας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, την έμπρακτη στήριξή τους στην Ένωση και τις δράσεις της.  

Η Πρόεδρος Νινέττα Μανούση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ενώ στη μνήμη της εξαίρετης Περσεφόνης Κουτσουράδη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. 

Την ευλογία και τις ευχές για καλή επιτυχία στην εκδήλωση έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ. Επίσης, χαιρετισμό έστειλαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Καματερός, Κόνσολας και ο Αντιπεριφερχειάρχης κ. Κόκκινος.