«Πάνοπλος» και με πανίσχυρο κίνητρο ο ΔΙ.ΑΣ.

Μπορούν να χωρέσουν δύο «καρπούζια» κάτω από την ίδια μασχάλη; Ο ΔΙ.ΑΣ. βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Ρόδο, με στόχο να αποδείξει πως είναι η μοναδική ομάδα φέτος που μπορεί να το καταφέρει.

Η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου, η οποία είναι μία εκ των τριών που έχουν μείνει να παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (είναι τρίτη, απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και θα υποδεχθεί τους Φοίβο και Άρη στην έδρα της), δοκιμάζεται σήμερα στη Λίνδο από τον Κλεόβουλο στο πλαίσιο του νοκ άουτ ημιτελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Οι Κώοι δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και σήμερα θα μπουν στο γήπεδο για να κατακτήσουν μία νίκη, που θα τους δώσει όχι μόνο την πρόκριση στον τελικό, αλλά και το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της «κούπας», καθώς αν τα καταφέρουν, το μεγάλο ματς της 7ης Μαρτίου θα διεξαχθεί στο νησί του Ιπποκράτη.

 Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγο καιρό οι σημερινοί αντίπαλοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι για το πρωτάθλημα, με τον ΔΙ.Α. να κατακτά τη νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.