Κρατήθηκε στην κορυφή ο Φοίβος

Ήταν…  «γύρισμα τίτλου» αυτό που έκανε ο Φοίβος μέσα στο Παραδείσι την Κυριακή το απόγευμα, στο γειτονικό ντέρμπι.

Βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Κλεάνθη, αλλά μπόρεσε τελικά να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στο 1-2 και τους τρεις βαθμούς.

Ο Σάββας Ορφανίδης έδωσε το στίγμα της νίκης στο Παραδείσι και προανήγγειλε το επόμενο… εμπόδιο. «Νομίζω πώς ήταν μια νίκη που δεν μπορεί να κρίνει τον τίτλο, αλλά …μας κράτησε σε τροχιά τίτλου. Πιστεύω δηλαδή πως ήταν μια πολύ μεγάλης σημασίας νίκη, σε ένα γήπεδο που είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Επικίνδυνο σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών, αλλά και για να κάνουν κάποιο λάθος σημαντικό, που θα στοίχιζε. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε  ήταν διαφορετικό από αυτό της φιλοσοφίας μας. Παίξαμε πολύ με μπροστινές μπαλιές και η τακτική μας ήταν να μεταφέρουμε το παιχνίδι ψηλά, για να μην κινδυνεύουμε στην άμυνα μας.

Τελικά σε μια ανύποπτη φάση από ένα πλάγιο άουτ, δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο για την άμυνα μας δεν επιτρέπεται να δέχεται τέτοια γκολ. Το ευτύχημα είναι ότι τα παιδιά είχαν την ψυχή να το ανατρέψουν τα κατάφεραν  και όντως κάναμε ένα βήμα προς τον τίτλο».

Τον αγώνα του Παραδεισίου ακολουθεί τώρα το ματς με την Κατταβιά, το οποίο οι «κυανοκίτρινοι» χαρακτηρίζουν κι αυτό δύσκολο, καθώς η αντίπαλος τους παλεύει όλα τα παιχνίδια και είναι αρκετά επικίνδυνη. Μετά την Κατταβιά στην Κρεμαστή, ο Φοίβος θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στο μάτς που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη δεν προπονήθηκαν χθες, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και θα το πράξουν από σήμερα και μέχρι την παραμονή του αγώνα με την Κατταβιά.

Στο μάτς αυτό, από αγωνιστικής πλευράς επανέρχεται ο Νίκος Ορφανίδης, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί και προφυλάχτηκε στον αγώνα του Παραδεισίου.