Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Είμαι πανέτοιμη…»

Για το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας ταξίδεψε χθες η εθνική μας ομάδα ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου από αύριο έως και τις 4 Μαρτίου εκεί.

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση της καριέρας της ως μέλος της ελληνικής αποστολής θα πάρει μέρος η Ροδίτισσα σπρίντερ του ΓΣ Ηλιούπολης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, αφού θα σταθεί στην εκκίνηση των 60μ. "Είμαι πανέτοιμη και χαρούμενη για αυτή τη συμμετοχή.

Δούλεψα πολύ και κατάφερα να πετύχω τον πρώτο μου στόχο, που ήταν η συμμετοχή στη διοργάνωση. Τώρα θα επιδιώξω μια καλή παρουσία και έναν χρόνο στο ρεκόρ μου (7.29). Πέρυσι μετείχα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού και έκανα άκυρη εκκίνηση.

Το γεγονός αυτό με πείσμωσε και με έκανε να προσπαθήσω και να δουλέψω ακόμη περισσότερο", είπε η σπρίντερ της ελληνικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στην Ελλάδα έμεινε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό, που την οδήγησε για νοσηλεία στο Metropolitan.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, από προχθές το βράδυ είναι απύρετη και ύστερα από συνεννόηση με τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα αποφασίσθηκε να ταξιδέψει κανονικά στο Μπέρμιγχαμ αύριο μαζί με την προπονήτριά της. Στην βρετανική πόλη βρίσκονται από προχθές οι πρωταθλητές μας Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη.
 

Πανέτοιμη για μια καλή παρουσία δήλωσε χθες η Ραφαέλα Σπανουδάκη
Πανέτοιμη για μια καλή παρουσία δήλωσε χθες η Ραφαέλα Σπανουδάκη