Διαγόρας Βατίου: Η ευκαιρία του να ξεμπερδεύει

Ως μία μεγάλη ευκαιρία να διώξει οριστικά την όποια ανησυχία για το μέλλον της ομάδας του στην κατηγορία αντιμετωπίζει ο Γιάννης Καμπούρης το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου. «Το πρόγραμμα στη συνέχεια ομαλοποιείται και νομίζω πως με νίκη επί του Ποσειδώνα θα είμαστε εντάξει», υπογράμμισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», που δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του συγκροτήματος του συναδέλφου του Γιάννη Καραμηνά και να αναγνωρίσει τις δυσκολίες του σημερινού ματς.

 Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Διαγόρα που δεν θα δώσει το παρών στα αποδυτήρια του ενωσιακού γηπέδου είναι ο Άρης Παναγιωτόπουλος, καθώς η διακοπή αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, το περασμένο Σάββατο στις Καλυθιές, του στέρησε τη δυνατότητα να εκτίσει την ποινή του.

Ευχαριστίες σ’ έναν καλό φίλο

Παρότι ζει στις ΗΠΑ, ο κ. Πολύβιος Παυλίδης δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του και τον αγαπημένο του Διαγόρα Βατίου, τον οποίο στηρίζει ποικιλοτρόπως. Η τελευταία προσφορά του στο σύλλογο είναι ένα σετ στολών αγώνα, με τους ανθρώπους της διοίκησης να λένε και δημόσια το δικό τους μεγάλο «ευχαριστώ»:

«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο της ομάδας και συγχωριανό μας, κύριο Πολύβιο Παυλίδη, για την προσφορά του σε ρουχισμό (στολές αγώνα). Ο κύριος Παυλίδης μένει μόνιμα στην Αμερική και παρ’ όλο που βρίσκεται τόσο μακριά, δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να νοιάζεται το χωριό του!!!»