«Ο Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή»

Σε μία ακόμη τηλεοπτική εκπομπή συζητήθηκε η υπόθεση του θανάτου το άτυχου 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού ερευνητή Γ. Τσούκαλη και της δικηγόρου Α.Χαρβαλάκου Γλύκα που έχουν οριστεί από την οικογένεια, καθώς και του θείου και νονού του Νίκου του Γ. Παπαρουσάκη.

Να σημειώσουμε ότι ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης μαζί με το θείο και νονό του Νίκου,  Γ. Παπαρουσάκη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου 2018 στην Κάλυμνο για επιτόπια έρευνα.

Στη χθεσινή εκπομπή «ΕΜΕΙΣ» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «ΕΨΙΛΟΝ» ο Γ. Τσούκαλης είπε χαρακτηριστικά « το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή», «στην περιοχή που βρέθηκε ο Νίκος γίνονταν περίεργες δοσοληψίες». Ο Γ. Παπαρουσάκης θείος του Νίκου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση δυστυχήματος πρόκειται για  εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας παρακάλεσε οι Αρχές να δούν την υπόθεση με μεγαλύτερη αγάπη και μεγαλύτερο σθένος και να βρούν τον ένοχο ή τους  ενόχους, επαναλαμβάνοντας ότι  είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η δικηγόρος  Α. Χαρβαλάκου Γλύκα  είπε ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες που της παρέχει ο νόμος, η επιστημοσύνη ,oi γνώσεις του ιδωτικού ερευνητή και η εξειδίκευση του σε αυτό το κομμάτι ‘

Οπως είπε, όλα τα νέα στοιχεία θα τα εκμεταλλευθούμε νομικκά σε αυτό το στάδιο της προανάκρισης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τέλος έκαναν έκκληση σε όσους γνωρίζουν και μπορούν να εισφέρουν στη διαλεύκανση της υπόθεσής της να κάνουν έστω και με ανώνυμες καταγγελίες τηλεφωνικά.