Απαραίτητη και σήμερα η νίκη για τον Διαγόρα

Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό ματς που θα δώσει ο Διαγόρας στις 15.00 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας. Θα υποδεχτεί τον Πέλοπα Κιάτου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, που δεν έγινε  λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεψαν στην φιλοξενούμενη ομάδα να έρθει στη Ρόδο.

Ο αγώνας επανορίστηκε από την ΕΠΟ και σήμερα οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αποκαταστήσουν την τάξη στον βαθμολογικό πίνακα, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για το γόητρό της, έχοντας ουσιαστικά αποχαιρετήσει την Κατηγορία.

Ο Νίκος Παντέλης δεν σταματάει να τονίζει στους παίκτες του πως σε όλα τα ματς και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, χρειάζεται σοβαρότητα, αλλά και αγωνιστική προσήλωση στο έργο που επιτελούν οι παίκτες του στο γήπεδο, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη νίκη.

Ο «γηραιός» στο σημερινό ματς θα έχει ελλείψεις, αλλά έχει και λύσεις που μπορούν  να καλύψουν  τα κενά.

Απόντες λόγω των καρτών που δέχθηκαν στο Ζευγολατιό, σε μια προσπάθεια να μην πιέζονται από το γεγονός αυτό κύρια στα ματς που ακολουθούν με Ιωνικό και Εθνικό, θα είναι ο γκολκίπερ Στεφανάκος αλλά και οι Σουάνης, Πέεφ  

Εκτός ομάδας είναι και ο Μεντής ο οποίος από το παιχνίδι με το Ζευγολατιό, αισθάνεται ενοχλήσεις κι αυτός είναι ο λόγος που θα προφυλαχθεί στο σημερινό παιχνίδι.

Αντίθετα επανέρχονται στην ομάδα  από τιμωρία οι Ευαγγελιδάκης, Βελέτης,  ενώ υπάρχει η περίπτωση να αγωνισθεί ακόμα κι ο Προβατίδης που προέρχεται από τραυματισμό.

Οι δεκαοκτώ που έχει επιλέξει ο Νίκος Παντέλης για το σημερινό παιχνίδι, είναι οι Μπαμπανιώτης, Σαμολαδάς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Μήτκας, Καρπαθάκης, Μπακάλης, Βελέτης, Σερτζίνιο, Κιοσέογλου, Τσαγκάρης, Βελλίνης, Γεωργίου, Αγγελούδης, Γιόνδης, Ζέλεφ, Κοντός.
Βέβαια Διοίκηση τεχνική ηγεσία και παίκτες, καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει βροντερό παρών στο Δημ. Στάδιο  βοηθώντας με τον δικό του τρόπο τους «κυανέρυθρους» να φτάσουν στη νίκη.

• Χθες επίσης έγινε γνωστό, πώς πρόκειται να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Διαγόρα με τον Εθνικό και το ματς να ξεκινήσει τελικά στις 14.30. Αναμένεται φυσικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ο Ευαγγελιδάκης είναι σήμερα στη διάθεση του Νίκου Παντέλη