Ξεσπάθωσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός

«Αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, δεν πρέπει να μιλάνε ούτε για ευθιξία, ούτε για φιλότιμο».

Αυτό δήλωσε χθες στην ΕΡΑ Ρόδου, με αφορμή την αντιπαράθεση που ξέσπασε για το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, κάνοντας χρήση διατάξεως, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Μιλάνε για πολιτική ευθιξία, αυτοί που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να εξοφλήσουν τα χρέη τους στις τράπεζες. Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 400 εκ. ευρώ στις τράπεζες, τα οποία έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό μέσω της ανακεφαλαιοποίησης.

Μιλάνε για πολιτική ευθιξία, αυτοί που φέρονται να ενέχονται στο σκάνδαλο Novartis και αντί να παραιτηθούν έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση, καταφεύγουν σε μαφιόζικες μεθόδους» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι εξακολουθεί να έχει το ηθικό πλεονέκτημα.

«Η κυβέρνηση, είπε, κινήθηκε άμεσα στην υπόθεση κάνοντας αποδεκτές τις παραιτήσεις των δύο υπουργών, οι οποίοι για λόγους ευθιξίας υπέβαλαν, έχοντας παράλληλα την ευθιξία να επιστρέψουν και το ποσό των 23.000 ευρώ που ελήφθη ως επιδότηση ενοικίου, στο κράτος».