Βραβεύτηκε το SENTIDO Ixian Grand & Ixian All Suites

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε το πολυτελές θέρετρο της Ρόδου SENTIDO Ixian Grand & Ixian All Suites στα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά από την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.) και της ΔΕΘ Helexpo.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Greek Hospitality Awards 2018 η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, το SENTIDO Ixian Grand & Ixian All Suites κέρδισε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign, βραβείο που αναφέρεται στην απόδοση σε απευθείας κρατήσεις από τις online διαφημιστικές πλατφόρμες για τα ξενοδοχεία του ομίλου.


Ο σχεδιασμός και η διαχείριση της Online Διαφημιστικής καμπάνιας έγινε σε συνεργασία του ξενοδοχείου με την εταιρία Panadvert. 
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό των The Ixian Hotels ο CEO & Founder της Panadvert κ. Γιάννης Γιαννάτος ο οποίος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: "Η βράβευση αποτελεί επιβεβαίωση της σημαντικότητας του Digital Marketing στο σύγχρονο ξενοδοχείο. 

Τα The Ιxian Hotels είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στη Ρόδο που χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες και προοπτικές του Digital Marketing τόσο στην ανάπτυξή τους Brand όσο και σε μια στρατηγική απευθείας κρατήσεων"

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας και των εταιριών που πλαισιώνουν τον τουριστικό κλάδο, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές της λαμπερής βραδιάς αναδεικνύονται έπειτα από ψηφοφορία Επιτροπής αλλά και ψηφοφορία κοινού η οποία επηρεάζει κατά 40% το τελικό αποτέλεσμα.