Συγγνώμη και προαναγγελία αποχώρησης από τον Μιχάλη Αντώνογλου

Την αποχώρηση του από τα Διοικητικά του ΑΕΡΑ το προσεχές καλοκαίρι, ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του, Μιχάλης Αντώνογλου, ο οποίος ζητάει παράλληλα συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, ενώ αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του ΑΕΡΑ, για το γεγονός αυτό.  

Στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ, αναφέρει:  

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον υγιή φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για τον αποκλεισμό από την Δόξα Καρδάμαινας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου και να τονίσω τα εξής:

• Παραμένω στη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. του συλλόγου, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ούτως ώστε η ομάδα να οδηγηθεί ομαλά στις εκλογές το ερχόμενο καλοκαίρι. 

• Θέτω πρό των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο αυτής, για τον απροσδόκητο αποκλεισμό από τον τελικό της διοργάνωσης και περιμένω να δω διαφορετική εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

• Το κεφάλαιο ποδόσφαιρο για μένα, αναμένεται να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

• Συγχαίρω θερμά την Δόξα Καρδάμαινας και τον ΔΙ.ΑΣ για την πανάξια πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου». 

Με τιμή
Μιχαήλ Αντώνογλου