Χαμόγελα με ολίγη από αγωνία στον Ηρακλή Μαριτσών

Ως μία καλή και αγαπημένη παρέα θέλει να συνεχίσει να πορεύεται στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο Ηρακλής Μαριτσών κι επειδή οι παρέες δεν «χτίζονται» μόνο μέσα στο γήπεδο, η διοίκηση του συλλόγου συγκέντρωσε χθες το βράδυ τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου στο εστιατόριο «ΜάσαΣούρα» της περιοχής, παραθέτοντας δείπνο. 

Η ωραία και χαλαρή βραδιά ήρθε ως ένα διάλειμμα ανάμεσα τις καθημερινές προπονήσεις, μέσα από τις οποίες οι «ροπαλοφόροι» προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι τους με τη Δόξα Καρδάμαινας. 

Ο προπονητής Κώστας Πάττας είδε με ικανοποίηση να επανεντάσσονται στο πρόγραμμα οι Ευθύμης Βασιλώττος και Γιώργος Ζαζάς, ταυτόχρονα όμως αγωνιά για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Σάββας Κούρος, ο οποίος πονάει στο γόνατο. 
                                             
Λαμπρή η εκδήλωση του συλλόγου 
Για την προ ημερών εκδήλωσή της, στο περιθώριο της οποίας ο σύλλογος έκοψε τη βασιλόπιτά του, ενημέρωσε η διοίκηση του Ηρακλή μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε:   

«Σε αθλητικό πνεύμα και ευχάριστες ανακοινώσεις, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, η κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2018 του Αθλητικού και Κοινωνικού Συλλόγου “Ηρακλής Μαριτσών”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαριτσών “Ο Κερωνιάτης”. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο τέως βουλευτής Γιάννης Παππάς, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας των Μαριτσών Γιώργος Παπαδημήτρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Δήμος Λουιζίδης, ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Χρυσόστομος Ψέλλας, ο νεοεκλεγέντας της ΕΠΣ και πρώην παράγοντας Άγας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριτσών “Ο Κερωνιάτης” Λάζαρος Κασέκας και η πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου γυναικών Μαριτσών “Ο Σωτήρας” Σοφία Κασέκα. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος έκοψε τη βασιλόπιτα, ενώ ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προχωρήσει σε αποκατάσταση του γηπέδου των Μαριτσών».