Ροδίων Άθλησις: Μόνο νίκη επί της ΕΑ Πατρών

Η 16η αγωνιστική της Α2 στον 2ο υποόμιλο του Α΄Ομίλου στο βόλεϊ, φέρνει στη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή, την πάλαι ποτέ δυνατή ομάδα της ΕΑ Πατρών, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κυνηγώντας το «Ροδίων Αθλησις».

Η Ροδίτικη ομάδα από την πλευρά της, που βλέπει μόνο νίκη σε αυτό το παιχνίδι,  θέλει στις εγκαταστάσεις της τον κόσμο να γεμίσει την εξέδρα και να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη της συνάντησης.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Διοίκηση του «Ροδίων», εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, προαναγγέλλοντας μάλιστα και ελεύθερη είσοδο των φίλων της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  
«Ο αγώνας που όλοι περιμέναμε πλησιάζει. Την Κυριακή 4/3 στις 15:30, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της ΕΑ Πατρών, η οποία κατέχει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα σε έναν αγώνα «τελικό», αφού το αποτέλεσμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα πάρει το  δεύτερο εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ μετά την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τη 2η θέση και θα συμμετάσχει για 3η συνεχόμενη χρονιά σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.

Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, για το λόγο αυτό η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις αποφάσισε η είσοδος να είναι ελεύθερη και καλεί τον κόσμο της ομάδας και του βόλεϊ να δώσει για άλλη μια φορά το παρόν σε έναν αγώνα-σταθμό για την πορεία της ομάδας.

Τέλος, η διοίκηση θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι γίνονται προσπάθειες τον επόμενο μήνα να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, μεγάλη αθλητική διοργάνωση (θα δοθούν λεπτομέρειες την επόμενη βδομάδα) στην οποία θα έχουν προτεραιότητα να την παρακολουθήσουν όσοι φίλοι παρευρεθούν στον αγώνα με την ΕΑΠ. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα λαμβάνουν ειδική κάρτα. Όλοι μαζί μπορούμε!!»