Και στο… τέλος κερδίζει η Τήλος

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του χθεσινού αγώνα στην Τήλο, η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη 2-1 κόντρα στον Νηρέα και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας, που μπορεί μέσω αγώνων μπαράζ να οδηγήσει και στην άνοδο.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47’ με το πλασέ του Ραφτόπουλου αφού πήρε πρώτα ωραία διαγώνια μπαλιά.

Μετά από τρία λεπτά η Τήλος  απάντησε με τον… συνήθη ύποπτο, Ηρακλή Σακελλάρη και το σουτ του μέσα από την περιοχή, για να πάρει πια κεφάλι στο σκορ στο 90’ μετά από πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χαχάνη.

Οι Τηλιακοί είδαν δύο φορές, με τον Μόσχου στο πρώτο και τον Ηρακλή Σακελλάρη στο δεύτερο ημίχρονο, την μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι χάνοντας έτσι την ευκαιρία να… καθαρίσουν από πολύ νωρίτερα την υπόθεση νίκης.

Εκτός από τα δοκάρια, η Τήλος είχε τις ευκαιρίες της απέναντι σ’ έναν πειθαρχημένο και πολύ καλό Νηρέα, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.

Διαιτητής ήταν ο Πλάτσης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Τσουρούτη.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Φλέγκας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής (56’ Βογιατζής), Χαχάνη, Σακελλάρης Ηρ., Μόσχου, Αγκόλι, Φυλακούρης (83’ Δανιήλ).
Νηρέας: Μάτσης Π., Καρινός, Κυριακίδης, Στούρης, Ζούρδης Φ., Μοσκιού, Ζούρδης Μ., Ραφτόπουλος, Μάτσης Α., Χροστοδούλου, Σταυλάς (88’ Θωμαΐδης).