Ποιος θέλει να πάει στο Μίλαν-Ιντερ;

 Ένα τριήμερο στο Μιλάνο για δύο, το οποίο είχε στο επίκεντρό του το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης Μίλαν-Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα», ήταν το έπαθλο για τον τυχερό της λαχειαγοράς που διοργάνωσε ο Διγενής στις αρχές της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο τυχερός λαχνός βρήκε μεν κάτοχο, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο τον ανάγκασε να ματαιώσει το ταξίδι, με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να κινδυνεύει να πάει στράφι.

Τα δύο εισιτήρια του «ντέρμπι ντελλα Μαντονίνα», το οποίο διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή, παραμένουν στα χέρια των ανθρώπων του Διγενή, οι οποίοι και ψάχνουν για ενδιαφερόμενο της τελευταίας στιγμής. Αν βρεθεί τέτοιος,  θα έχει μεν εξασφαλισμένη τη διαμονή, όχι όμως και τα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία ήταν ονομαστικά και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τρόπος να αντικατασταθούν.

Όποιος επιθυμεί να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρο του Διγενή, Μιχάλη Ψύλλου, στο τηλέφωνο 6932 660375.    

Βραδιά με φιλικό

Μέσα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ευαγόρα, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Κοσκινού, θα καλύψει ο Διγενής το κενό επίσημων υποχρεώσεων Σαββατοκύριακο, έτσι όπως του προέκυψε μετά την αποχώρηση της Δόξας Ψίνθου από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο Σάσα Γιόνοβιτς είναι ο Λευτέρης Κώτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο.