Δικαστική νίκη της διοίκησης του ΑΕΡΑ

Δικαστική νίκη πέτυχε χθες η Διοίκηση του Μιχάλη Αντώνογλου, η οποία κατηγορήθηκε από τέσσερα πρώην μέλη της ομάδας του ΑΕΡΑ, πώς δεν πραγματοποίησε νόμιμα τις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου, αφήνοντας εκτός διαδικασίας τέσσερα πρώην μέλη του συλλόγου.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Διοίκηση του ΑΕΡΑ την ημέρα των αρχαιρεσιών είχε παρουσιάσει στην Γενική Συνέλευση λίστα 57 μελών, τα οποία είχαν νόμιμα δικαίωμα ψήφου, αφού ήταν ταμειακώς εντάξει.

Στην λίστα αυτή δεν υπήρχαν τα ονόματα των τεσσάρων εναγόντων, οι οποίοι θιγμένοι από αυτή την εξέλιξη, προσέφυγαν στην δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου  προκειμένου να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία.

Οι τέσσερις ενάγοντες είναι οι κ.κ. Ιωάννης Κουμνάκης του Χρήστου, Ιωάννης Μακρής του Μιχαήλ, Ιωάννης Καλογήρου του Φιλίππου και Νικόλαος Χαρτερός του Στέργου.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, συνήλθε στις 23 Φεβρουαρίου για την υπόθεση αυτή κι αφού θεώρησε νόμιμη τη λίστα των 57 μελών που είχαν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και στην οποία δεν υπήρχαν οι ανωτέρω, αλλά και νόμιμη την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, απορρίπτοντας την προσφυγή των τεσσάρων.

Το γεγονός αυτό αποτελεί Διοικητική νίκη του Μιχάλη Αντώνογλου και των συνεργατών του, ο οποίος πρόεδρος του ΑΕΡΑ μάλιστα πρόσφατα, δήλωσε πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν για κείνον το ποδόσφαιρο, αν και μέχρι τότε πολλά μπορούν να συμβούν.

Μάλιστα για τον ίδιο λόγο η Διοίκηση της ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση για την δικαστική νίκη της Διοίκησης της:

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α.  ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι "κέρδισε" τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι κατά του κύρους των εκλογών του συλλόγου το καλοκαίρι του 2016».