Νίκη θέλει ο Ιάλυσος στο αυριανό ντέρμπι με την Προοδευτική

Θεωρείται από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτό που δίνει αύριο στο γήπεδο του ο Ιάλυσος. Φιλοξενεί στις 15.00 τη δεύτερη της βαθμολογίας Προοδευτική και σαφέστατα θέλει να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξέρουν καλά τη δυναμικότητα της Προοδευτικής και τι έχουν να αντιμετωπίσουν, αλλά και τι θα πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο για να την κερδίσουν.

Με δεδομένο το γεγονός του ρεπό του Εθνικού, ο Ιάλυσος άμεσα γίνεται ο ρυθμιστής της κορυφής, καθώς εκτός από το ότι θα πλησιάσει ο ίδιος ψηλότερα, θα ωφελήσει μια πιθανή νίκη και τον συντοπίτη Διαγόρα, που μετά την νίκη επί του Πέλοπα φλερτάρει με την κορυφή.

Ο Θανάσης Τερζής γύμνασε και χθες σε κανονικούς ρυθμούς τους παίκτες του, ρίχνοντας βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι.

Αγωνιστικά ο Ιάλυσος είναι κομπλέ, μιας και επανέρχεται μετά την τιμωρία του στην ομάδα ο Κώστας Τσούπρος ο οποίος και θα ενισχύσει φυσικά την άμυνα, Ο «ερυθροκίτρινοι» θα προπονηθούν κανονικά και σήμερα –πιθανότατα το πρωί- και στη συνέχεια ο Θανάσης Τερζής θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αυριανής συνάντησης.