Δήμητρα Τζιόβα -  Ο Κβαντικός Μέντορας Ζωής

Τη ριζοσπαστική της μέθοδο «5D Miracles Method» παρουσιάζει την Κυριακή 4 Μαρτίου, 18.30-20.30 στο ξενοδοχείο Semiramis η Δήμητρα Τζιόβα, ολοκληρώνοντας στη Ρόδο τον κύκλο ομιλιών και σεμιναρίων που έδωσε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Η Δήμητρα Τζιόβα ζει στο Λος Άντζελες. Με μεταπτυχιακές σπουδές στις βιοϊατρικές επιστήμες, έχοντας ασχοληθεί με την τέχνη και την εσωτερική αναζήτηση, δημιούργησε μια  επαναστατική μέθοδο που συνδυάζει την Κβαντομηχανική και τον Νόμο της Έλξης. Η «5D Miracles Τεχνική» χρησιμοποιεί τη Μ Θεωρία και διδάσκει πώς να αλλάξουμε εύκολα και άμεσα το σύστημα των πεποιθήσεών μας, χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του χωροχρόνου, των 11 Διαστάσεων και την ύπαρξη των άπειρων παράλληλων εκδοχών μας βελτιώνοντας δραστικά τη ζωή μας – αυτό που αποκαλούμε 4Διάστατη «πραγματικότητά» μας.

Όσα συνειδητά ή υποσυνείδητα πιστεύουμε και θεωρούμε ως αλήθειες/δεδομένα της ζωής «προβάλλονται» στην 4Διάστατη «πραγματικότητά» μας και δημιουργούν την ανθρώπινη εμπειρία μας. 

Η 5η και 11η Διάσταση εξηγούν επιστημονικά πώς ακριβώς γίνεται αυτό και πώς μπορεί να αλλάξει, αφού αν γνωρίζουμε πώς «προβάλλονται», μπορούμε στη συνέχεια συνειδητά να αλλάξουμε ή να σταματήσουμε αυτή την προβολή. Μετά την ανοιχτή ομιλία θα δοθεί 3ήμερο εντατικό σεμινάριο της μεθόδου, στις 9, 10 & 11 Μαρτίου 2018. Δεν απαιτείται καμία επιστημονική ή άλλης φύσης γνώση για την παρακολούθηση της ομιλίας και του σεμιναρίου. Και τα δύο αποτελούν μία συναρπαστική και πολύ ευχάριστη εμπειρία!

Πληροφορίες: 6944438904 /info@demetrajiova.com
www.DemetraJiova.com/ FB & IG: @DemetraJiova / YouTube: /5DMiracles