Ροδίων Άθλησις: Κερδίζει και ησυχάζει...

Πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι που θα δώσει το «Ροδίων» αύριο στο γήπεδό του. Θα υποδεχθεί στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του β΄ υποομίλου στον Α΄ Ομιλο την ομάδα της ΕΑ Πατρών, η οποία παρουσιάζεται «αλλαγμένη» τον τελευταίο καιρό. 

Η Διοίκηση της Πατρινής ομάδας σε μια προσπάθεια να προλάβει κάποιες καταστάσεις προς το τέλος του πρωταθλήματος, άλλαξε προ ημερών την τεχνική της ηγεσία.

Είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25β., (29 έχει το «Ροδίων») και για να ελπίζει για μια θέση στον… ήλιο, πρέπει να κυνηγήσει την νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Τα στατιστικά είναι: Σε 13 αγώνες, 9 νίκες και 4 ήττες

Σαφέστατα λοιπόν το ματς είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες της Ροδίτικης ομάδας. Ο Νίκος Τρατσέλας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Με νίκη τους πάντως «καθαρίζουν» την υπόθεση για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, καθώς θα απομακρυνθούν στους 6 ή 7 βαθμούς από τον αυριανό τους αντίπαλο, που είναι και ο βασικός τους ανταγωνιστής.

Εκείνο που θέλουν όλοι στο «Ροδίων», είναι οι εξέδρες των εγκαταστάσεων να είναι γεμάτες. Ο κόσμος του βόλεϊ πρέπει να δώσει το παρόν στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας της πόλης μας, που διεκδικεί την έξοδο της για 4η συνεχή φορά στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α1 Κατηγορία του βόλεϊ. Με τον κόσμο μαζί του το «Ρ.Α». δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο κι έχει αποδειχθεί αυτό μέχρι τώρα.