Ιάλυσος: Νίκη για να αποδείξει την ταυτότητά του

Η νίκη και μόνο αυτή, ενδιαφέρει τον Ιάλυσο στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο σαφέστατα και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων του Ροδίτικου ποδοσφαίρου, καθώς άπτεται και της προσπάθειας του Διαγόρα.

Η 18η αγωνιστική φέρνει σήμερα στο «Οικονομίδειο» στις 15.00 αντιμέτωπη των «ερυθροκίτρινων» την Προοδευτική, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεπώς θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τη βαθμολογική συγκυρία.

Η ομάδα του Θανάση Τερζή που έχει προαποφασίσει «να το πάει μέχρι τέλους», θέλει στο σημερινό ματς να παίξει καλό ποδόσφαιρο αφ ενός, πραγματοποιώντας εμφάνιση εφάμιλλη του αγώνα με τον Ασπρόπυργο  και κατά δεύτερο λόγο, να πάρει τη νίκη, κάνοντας ουσιαστικά το καθήκον της σαν μια από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου..

Ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του κι ο Θανάσης Τερζής έριξε το βάρος στην τακτική  για το σημερινό παιχνίδι. Στο  αγώνα κατά της Προοδευτικής, θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Τσούπρο, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία και είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει. Κάλεσε συνεπώς όλους τους παίκτες  στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινώσει τους έντεκα αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Η Προοδευτική με την σειρά της, ήρθε στο νησί μας με κόσμο που θα την ενισχύσει στο σημερινό αγώνα. Στο «Οικονομίδειο» θα βρεθούν επίσης και οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής, οι οποίοι ήρθαν στο νησί μας για το φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα αύριο στις 6 στο Δημ. Στάδιο της  Ρόδου.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιβάλλεται να υπάρχει η στήριξη της ομάδας του Ιάλυσου από τον κόσμο του. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, καλούν τους φιλάθλους τους να βρίσκονται στην εξέδρα του «Οικονομίδειου», προσδίδοντας την ανάλογη ηθική υποστήριξη και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.