Παράδειγμα προς μίμηση ο Αστέρας Μασσάρων

Περισσότεροι από πενήντα ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι παρακολούθησαν το σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας, το οποίο διοργάνωσε προχθές αργά το απόγευμα στην αίθουσα του Γυμνασίου των Μασσάρων ο Αστέρας, με κεντρικό ομιλητή τον εκπαιδευτή και παρατηρητή διαιτησίας της Super League, Μιχάλη Καλαθενό. 

 Ο τελευταίος ανέλυσε, χρησιμοποιώντας βίντεο, τους βασικούς κανονισμούς και ενημέρωσε λεπτομερώς για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί, για να ακολουθήσει μία ζωηρή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αστέρα έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένα, το ίδιο δε και ο Μιχάλης Καλαθενός, τον οποίο υποδέχθηκαν στα Μάσσαρι όχι μόνο ως άνθρωποι της διαιτησίας, αλλά και ως παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας. 

Παρελθόν ο Χατζημανώλης 
 Χωρίς τον αμυντικό μέσο Απόστολο Χατζημανώλη, οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, θα πορευτεί μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Αστέρας.    Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πολύστρατο ολοκληρώθηκε χθες, με τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη να μην αντιμετωπίζει  το παραμικρό πρόβλημα.