Ροδίων Άθλησις: Με τον κόσμο του για μια ακόμα νίκη

Το «Ροδίων Αθλησις» θέλει να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η 16η αγωνιστική του δίνει την ευκαιρία για να το πετύχει.

Σήμερα στις 16.30 υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του τη δυνατή ΕΑ Πατρών, έχοντας μοναδικό στόχο την «καθαρή» νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα του δώσουν οριστικά τη δεύτερη προνομιούχο θέση του Υποομίλου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Ο Νίκος Τρατσέλας ,δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα κι έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του, περιμένοντας να βγάλουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ και να πάρουν τη νίκη.

Οι παίκτες που θα βρεθούν στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία είναι οι:  Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Κοκκολάκης Ε., Μοσχούς  Χ., Γκένωφ Ντ., Γεράκης Μ., Αρβανίτης Ν., Χατζηγεωργίου Γ., Παππάς Αν., Ποτολίδης Π.

Πέραν αυτών όμως –ήδη υπάρχει ανακοίνωση-πρόσκληση για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο- το «Ροδίων» θέλει ιδιαίτερα σε αυτό το ματς τον… έβδομο παίκτη μαζί του. Σε τέτοια παιχνίδια είναι αναγκαία η υποστήριξη της εξέδρας, που δίνει πάντα ώθηση στους αθλητές να παίξουν καλό βόλεϊ και να φτάσουν στην νίκη.