Διαγόρας: Με νίκη μπαίνει σε τροχιά τίτλου

Ο Διαγόρας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής υποδέχεται σήμερα στις 15.00 την ομάδα του Ιωνικού. Θέλει οποσδήποτε τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Εθνικός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του σημερινού αγώνα, είναι αποφασισμένοι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και συγκεντρωμένα για ενενήντα λεπτά.

Ο κόουτς του Διαγόρα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα στον καταρτισμό της ιδανικότερης ενδεκάδας. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και επέλεξε είκοσι να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο, από τους οποίους θα ξεχωρίσει την ενδεκάδα αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς της συνάντησης.

Στην ομάδα επανέρχονται από τιμωρία οι Στεφανάκος, Πέεφ και Σουάνης,  ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο Μεντής.

Οι είκοσι που είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον σημερινό αγώνα είναι, οι Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Μεντής, Μήτκας, Καρπαθάκης, Μπακάλης, Βελέτης, Πέεφ, Σερτζίνιο, Κιοσέογλου, Τσαγκάρης, Βελλίνης, Γεωργίου, Σουάνης, Αγγελούδης, Γιόνδης. Από αυτούς θα αποκλειστούν οι δυο λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής και οι διαιτητές τους έχουν ως εξής:

*Κερατσίνι-Ρόδος  - Νίκος Ρατσιάτος (Αργολίδας), Ευθύμης Κουρέντας (Τρικάλων), Παναγιώτης Σπηλιώτης (Κορινθίας).

*Πέλοπας Κιάτου-Ζευγολατιό- Κακρίδης (Κορινθίας), Θεοδωρόπουλος, Κλεπετσάνης (Κορινθίας).

*Ασπρόπυργος-Λουτράκι-Βλάχος, Μήταρης, Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)