Διαγόρας: Ακόμη μια ευκαιρία για την κορυφή...

Έχει ακόμα μια ευκαιρία ο Διαγόρας  να αλλάξει τα δεδομένα της κορυφής αφ ενός και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση.

Την  προσεχή Κυριακή, φιλοξενεί στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον πρωτοπόρο Εθνικό, ο οποίος χαμογέλασε την Κυριακή που πέρασε παρά το ρεπό του. Είδε την Προοδευτική να γνωρίζει την ήττα στην Ιαλυσό και το Διαγόρα παραχωρεί λευκή ισοπαλία στον Ιωνικό.

Ο «γηραιός» ήθελε την νίκη αλλά, δεν απέδωσε αυτό που έπρεπε στα ενενήντα λεπτά του παιχνιδιού σε ό,τι αφορά την ουσία και το γκολ. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο, αλλά ήταν ...φλύαρος στο μεγαλύτερο διάστημα, αν εξαιρέσει κανείς τα τελευταία λεπτά, όταν ανέβασε την απόδοση του με την είσοδο του Κιοσέογλου.

Σαφέστατα και δεν είναι μόνο το χαμένο πέναλτι του Σουάνη στο 75΄, αλλά και η γενικότερη εικόνα, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικώντας την παραμονή της στην Κατηγορία, ήταν δυνατή αποφασιστική κι είχε ένα πολύ καλό γκολκίπερ.

Αυτό το ματς είναι παρελθόν κι αν θέλει ο Διαγόρας να πλησιάσει την κορυφή λίγες στροφές πριν το τέλος, θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή (14.30) να κερδίσει τον πρωτοπόρο και να τον ρίξει από την κορυφή.
Ο Νίκος Παντέλης πραγματοποίησε χθες προπόνηση σε δυο γκρουπ με τους παίκτες του, ενώ σήμερα θα έχουν ρεπό.

Ο Δημήτρης Σουάνης έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Ιωνικό
Ο Δημήτρης Σουάνης έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Ιωνικό