Υπόθεση για τρεις ο τίτλος της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου

Σε υπόθεση για πέντε ομάδες έχει εξελιχθεί πλέον το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μετά και τ’ αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής.

Στην κορυφή Φοίβος, Άρης και ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν με νίκες επί των Κατταβιά (3-1), Διαγόρα Β. (2-0) και Κλεάνθη (1-0) αντίστοιχα και διατηρούν τις τρεις πρώτες θέσεις. Μάλιστα είναι και οι ομάδες που έχουν απομείνει για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασης στην κορυφή, θα «παίξει» και το αποτέλεσμα του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο Φοίβος θα υποδεχθεί τον Άρη.

Στην «ουρά» τώρα, η Δόξα Καρδ. έβαλε «φωτιά» μετά τη νίκη της με 2-1 μέσα στα Μαριτσά επί του Ηρακλή, μειώνοντας στους 4 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας, όπου πάνω απ’ αυτήν βρίσκεται η Κατταβιά. Βάσει του υπολοιπόμενου προγράμματος θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα οι δύο ομάδες που θα «παλέψουν» για το ποια θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, είχαμε τη μεγάλη σε έκταση νίκη του Απόλλωνα Κ. μέσα στην Κέφαλο με 7-2 επί του ουραγού Νικαγόρα, τη νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών του ΑΕΡΑ (1-1) με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου και την άνετη νίκη του Κλεόβουλου στη Λίνδο με 3-0 επί του Αστέρα Π.

Τέλος ο Διγενής πήρε το ξεκούραστο τρίποντο από τη Δόξα Ψ. που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

ΑΕΡΑ – Ποσειδών Καρπ.         1-1
Νικαγόρας – Απόλλων Κ.         2-7
ΔΙ.ΑΣ. – Κλεάνθης                   1-0
Άρης – Διαγόρας Β.                 2-0
Φοίβος – Κατταβιά                   3-1
Κλεόβουλος – Αστέρας Π.      3-0
Ηρακλής Μ. – Δόξα Καρδ.      1-2
Διγενής – Δόξα Ψ.                   3-0 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (22η)
Φοίβος – Άρης
Διαγόρας Β. – Νικαγόρας
Κατταβιά – ΔΙ.ΑΣ.
Απόλλων Κ. – ΑΕΡΑ
Κλεάνθης – Ηρακλής Μ.
Ποσειδών Καρπ. – Κλεόβουλος
Δόξα Καρδ. – Διγενής
Δόξα Ψ. – Αστέρας Π.  0-3 α.α.