Και φέτος μπαράζ για το «Ροδίων Άθλησις»

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ κι έχοντας απέναντι του μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για τα μπαράζ, το «Ροδίων» πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη με 3-0 από την ΕΑ Πατρών και εγκαταστάθηκε για τα καλά πλέον στη 2η θέση, γεγονός που οδηγεί την ομάδα του Νίκου Τρατσέλα για μια ακόμα φορά στους αγώνες μπαράζ.

Είναι αλήθεια πως ήταν καταλυτική και η ενίσχυση του κόσμου στην εξέδρα, που το ευχαριστήθηκε σε όλο το ματς,  αλλά ήταν πολύ καλή και η εμφάνιση των παικτών της Ροδίτικης ομάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και πήραν το α΄ σετ με 25-22 και το β΄ κατά τον ίδιο τρόπο με 25-21. Η ομάδα της Πάτρας αντέδρασε στο γ΄ σετ έβγαλε άμυνες, έγινε πιο πιεστική, αλλά και πάλι η Ροδίτικη ομάδα είχε τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι (27-25).

Αναλυτικά τα σετ: 25-22 σε 27’ το α΄, 25-21 σε 32’ το β΄, 27-25 σε 35’το γ΄.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο κ.  Μάλφας  και η κ. Κρίτσα.

Οι ομάδες:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Μοσχούς Χ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Κόρδος- Δημήτρης Κατριβέσης): Σύρος Γ., Σαρακίνης Α., Χατζόπουλος Α., Κανελλόπουλος Γ., Δασκαλόπουλος Θ., Δρακόπουλος Ε., Μουρτζής Φ., Θεοδωρακόπουλος Κ., Δασκαλόπουλος Χ., Λινάρδος Δ., Καραγεώργιος Β., Σαρκάτογλου Μ., Γεωργακόπουλος Α.
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.    ΑΕΚ                    42β.        
2.    Ροδίων Αθλησις    32      
3.    ΕΑ Πατρών           25       
4.    Αργυρούπολη       23         
5.    ΑΟ Αιγιαλέων       20        
6.    Δραπετσώνα         18         
7.    ΣΦΑΜ Φοίβος      18        
8.    Μαρκόπουλο       14        
9.    Αθλοπαιδιές Κω    0