Γιορτάζει και τιμά ο Ευαγόρας

Μία όμορφη γιορτή, στο πλαίσιο της οποίας τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειάς του θα διασκεδάσουν αλλά και θα αποτίσουν φόρο τιμής στην ιστορία του συλλόγου, διοργανώνει σήμερα στις 7:30 το απόγευμα ο Ευαγόρας.

Οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν στην παραδοσιακή ταβέρνα «Πολλωνιάτισσα», για να απολαύσουν καλό φαγητό, μουσική και ταυτόχρονα να βραβεύσουν πολλούς από τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σωματείο.

Είναι οι Μάκης Ντουρουτλής, Ιωάννης Κόζας, Τάσος Αστερής, Κώστας Παπαστεργίου, Γρηγόρης Σαρρής, Περικλής Λαζαρίδης, Σπύρος Αγγελόπουλος, Γιάννης Κουμέντος, Γιώργος Νικολέττος, Τσαμπίκος Νικολέττος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Μπόνης, Θεόδωρος Βενετσιάνος, Στέργος Τσαγγάρης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Γιάννης Μαλλιάκας και οι οικογένειες των αείμνηστων Μιχάλη Παναγιώτου και Παντελή Καρατζόπουλου.

 Η συγνώμη και η υπόσχεση
Με γραπτή δήλωσή, ο πρόεδρος του Ευαγόρα, Νίκος Φιλίππου, ζητάει συγνώμη από όσους «παλιούς» ξέχασε και υπόσχεται να επανορθώσει στο μέλλον:

«Θα ήθελα, με την ευκαιρία της αυριανής χοροεσπερίδας του Ευαγόρα, να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από πρώην παράγοντες της ομάδας μας που άθελά μου και όχι εσκεμμένα, δεν μπόρεσα να τους συμπεριλάβω στα τιμώμενα πρόσωπα.

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε να βρούμε όλους αυτούς που έδωσαν και την ψυχή τους για τον Ευαγόρα. Θα χαρούμε να σας δούμε στην χοροεσπερίδα μας αύριο (σ.σ. σήμερα) στην παραδοσιακή ταβέρνα για να γνωριστούμε από κοντά, γιατί η ιστορία του συλλόγου είναι μεγάλη.

Σας δίνω όμως τον λόγο μου ότι μαζί με τα παιδιά του συμβουλίου θα κάνουμε εκ νέου μία μεγάλη γιορτή για να τιμηθούν πρόσωπα που δεν βρήκαμε ή δεν προλάβαμε να βρούμε. Το Δ.Σ. και προσωπικά εγώ ζητάμε χίλια συγνώμη, αν άθελά μας πικράναμε κάποιους».