Η στιγμή του αγώνα, η φιλοξενία της Προοδευτικής και οι ελάχιστοι... επώνυμοι Διαγορίτες

Στα πάτρια εδάφη με το βιβλίο του ο Βασίλης Παπαβασιλείου 

«Τα πάτρια εδάφη στον Αρχάγγελο επισκέφθηκε την Κυριακή ο ιστορικός παράγοντας της Ρόδου, Βασίλης Παπαβασιλείου, μαζί με την κόρη του Τίνα, προκειμένου να παρουσιάσει στους πολλούς φίλους του το βιβλίο του “Ιδού η Ρόδος… Ιδού και το ποδόσφαιρο».

Την προσπάθειά του στήριξε ο γνωστός φίλαθλος των “ελαφιών” Παναγιώτης Μακιάρης, μαζί με τον παράγοντα του Άρη Άγγελο Δημητριάδη και τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χατζηλιόντα. Οι τελευταίοι ήταν από τους πρώτους που προμηθεύτηκαν το βιβλίο, το οποίο θα διατίθεται και από την καφετέρεια “El Gusto” στον Αρχάγγελο».  
 

Η στιγμή του αγώνα

Η στιγμή του αγώνα… ο Σουάνης δεν μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ του Ιωνικού και ο «γηραιός» μένει στη λευκή ισοπαλία.
 

Η στιγμή του αγώνα… ο Σουάνης δεν μπορεί να νικήσει τον  γκολκίπερ του Ιωνικού και  ο «γηραιός» μένει στη λευκή ισοπαλία


Ελάχιστοι επώνυμοι Διαγορίτες

Ελάχιστοι οι επώνυμοι Διαγορίτες στο γήπεδο….Ο Κώστας Στεφανίδης μόνος…ενώ ο Μιχ. Βεργωτής εξηγεί πώς χάθηκε το ματς στο Νίκο Σαββαϊδη.
 

Ελάχιστοι οι επώνυμοι Διαγορίτες στο γήπεδο….Ο Κώστας Στεφανίδης μόνος…ενώ ο Μιχ. Βεργωτής εξηγεί πώς χάθηκε το ματς στο Νίκο Σαββαϊδη


Παρακολούθησαν το Διαγόρας - Ιωνικός

Το ματς του Σαββάτου επέτρεψε στους κ.κ. Χατζηνικήτα, Χατζηστρατή, Μαυρουδή και Καστανάκη να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και να δουν τον Διαγόρα με τον Ιωνικό.
 

Ελάχιστοι οι επώνυμοι Διαγορίτες στο γήπεδο….Ο Κώστας Στεφανίδης μόνος…ενώ ο Μιχ. Βεργωτής εξηγεί πώς χάθηκε το ματς στο Νίκο Σαββαϊδη


Φιλοξένησαν τους φίλους της Προοδευτικής
 

Οι οπαδοί της ομάδας του Κορυδαλλού που βρέθηκαν στο νησί μας, υπέστησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία λόγω του ότι η πτήση τους ακυρώθηκε από την κακοκαιρία.
Ωστόσο, οι οπαδοί του Διαγόρα,  τους βοήθησαν δείχνοντάς τους το φιλόξενο πρόσωπό τους.

Με τη σειρά του, ο σύνδεσμος «Crimson Club», ευχαρίστησε τον κόσμο του Διαγόρα μ' ένα ξεχωριστό μήνυμα:

«Το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των οπαδών, η αλληλεγγύη και οι καλές φιλίες που δημιουργούνται έχουν ανεκτίμητη αξία για όλους μάς. Ευχαριστούμε θερμά τους οπαδούς του Διαγόρα Ρόδου που και σε αυτό το ταξίδι μας στο νησί μας φιλοξένησαν στο σύνδεσμό τους και παράλληλα συνεργάστηκαν μαζί μας βοηθώντας μας στην περιπέτεια που είχαμε μετά την ακύρωση της πτήσης μας. Η φιλοξενία τους είναι υποδειγματική και είναι τιμή μας που έχουμε τέτοιους φίλους οπαδικά.

Επιφυλασσόμαστε να συναντηθούμε όποτε μας δοθεί ευκαιρία ξανά αφού τέτοιες φιλίες και συμπεριφορές προάγουν το πραγματικό ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία και των δύο συνδέσμων με ανιδιοτέλεια και αξιοζήλευτο σεβασμό ανάμεσα σε ομάδες και οπαδούς που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο που πρέπει σύντομα να αντιληφθούμε πως είναι γιορτή.

Θα χαρούμε να ανταμώσουμε ξανά σύντομα σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας εκατέρωθεν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν η Προοδευτική αποτύχει στο βασικό στόχο της να είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ. Με εκτίμηση και σεβασμό οι "βυσσινί" φίλοι σας από το Crimson Club».