Ξανά στη Ρόδο  το Beach Tae Kwon Do

Στο νησί μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Tae kwondo.  Η διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, θα λάβει χώρα από 25 έως 28 Απριλίου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το όμορφο νησί της Ρόδου θα φιλοξενήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Beach. Πέρυσι ήταν το πρώτο μας Πρωτάθλημα και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εφέτος το θέαμα θα είναι περισσότερο εντυπωσιακό», είπε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δρ. Τσο αναφερόμενος στη διοργάνωση.

Και συνέχισε: «Το Beach Taekwondo είναι μια γιορτή του αθλήματός μας και αντικατοπτρίζει τις αξίες μας για συμμετοχή και προσβασιμότητα. Οι αθλητές δεν ανταγωνίζονται απλώς στο Τaekwondo. Βιώνουν το άθλημα σε εξωτερικούς χώρους, στο φυσικό περιβάλλον.

Η πειθαρχία συνδέει επίσης το taekwondo με νέους αθλητές και ένα νέο, νεανικό κοινό. Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή εξέλιξη και καινοτομία του αθλήματός μας, για να το κάνουμε τόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό για τους αθλητές μας και τους θαυμαστές μας».