Το Σάββατο στο Λουτράκι ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος θα συνεχίσει το έργο του μέχρι τέλους. Θα κυνηγήσει τις νίκες, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνει εδώ και μερικές αγωνιστικές, ιδιαίτερα μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Εθνικό, πάρα την ήττα του.

Οι «ερυθροκίτρινοι» στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, θα μεταβούν στο Λουτράκι. Το ματς όπως ανακοινώθηκε θα γίνει τελικά το Σάββατο στις 15.00, κάτι που ζήτησε ο Ιάλυσος κι έγινε το αίτημα του δεκτό και με τη συγκατάθεση του Λουτρακίου, για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά.

Αυτό βέβαια ανάγκασε τον Θανάση Τερζή να «κόψει» το ρεπό των παικτών του και να γυμνάσει χθες κανονικά τους παίκτες του στο «Οικονομίδειο», για το κρίσιμο και για τις δυο πλευρές παιχνίδι.

Ο Ιάλυσος θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του και τον δρόμο του προς την κορυφή, την οποία μπορεί να πιάσει οριακά. Έχει 30β. κι είναι τρεις πίσω από  τον Εθνικό και δυο από την Προοδευτική.

Από την άλλη πλευρά το Λουτράκι, με την πολύ καλή νεανική ομάδα, βρίσκεται λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος στην κόψη του ξυραφιού. Βρίσκεται πλέον στην 9η θέση με 19β., έναντι 20 του Ιωνικού που είναι στην 8η.

Η Σαββατιάτικη αντίπαλος του Ιάλυσου σε 17αγ. έχει 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 8 ήττες και σαφέστατα αυτό που θα διεκδικήσει θα είναι η νίκη, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας.

Ο Θανάσης Τερζής θα γυμνάσει και σήμερα τους παίκτες του και θα κάνει το ίδιο μέχρι την Παρασκευή το πρωί, οπότε και θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα κι από κει για το Λουτράκι.