Νίκη για να ξαναμπεί σε… τροχιά τίτλου ο Διαγόρας

Αποφασισμένος να «γυρίσει» υπέρ του το «παιχνίδι» της διεκδίκησης του τίτλου είναι ο Διαγόρας. Μπορεί να χάθηκε μια… μάχη, αλλά οι «κυανέρυθροι» το ξεπέρασαν γρήγορα και τώρα πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Εθνικό, με σκοπό να τον… γκρεμίσουν από την κορυφή.

Βέβαια αν είχαν κερδίσει τον Ιωνικό (0-0), η προσπάθεια θα είχε άλλη βάση και κατεύθυνση. Τώρα όλοι στον «γηραιό» μιλούν για ένα ματς με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας κι εκεί καλούνται να δείξουν το πόσο καλή ομάδα διαθέτουν.

Την Κυριακή στις 14.30 το μεσημέρι, ο στόχος θα είναι μόνο η νίκη. Έρχεται στην πόλη μας ο Εθνικός, που θα θελήσει να κάνει κι εκείνος το παιχνίδι του. Βρίσκεται στην πρώτη θέση κι έχει σε 16 αγώνες 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, διαθέτει πολύ καλή επίθεση και άμυνα (25-8) και έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 33β.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Ο Διαγόρας είχε χθες ρεπό και από σήμερα θα μπει κανονικά στους ρυθμούς του ντέρμπι. Ο Νίκος Παντέλης, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με μικροτραυματισμούς, αλλά οι παίκτες που βγήκαν με πρόβλημα, ακολούθησαν το πρόγραμμα της Δευτέρας.
Ο λόγος για τον Μεντή ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ με ενοχλήσεις στον αστράγαλο βγήκε από τον αγώνα της Κυριακής  και ο Γιόνδης.
Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί τελικά η κατάσταση τους, αν και δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία.