Βετεράνοι Ρόδου - Διαγόρα: «Χωρίς εσάς, δεν θα πετυχαίναμε»

Το δικό τους μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους εκείνους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους να διοργανώσουν, την περασμένη Κυριακή, το όμορφο φιλικό τους με τους παλαίμαχους της Προοδευτικής (έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Ενσωμάτωσης και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Βασιλαρά), απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα.

Αναλυτικά: 
«Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε ορισμένους ανθρώπους που βοήθησαν , ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση του , στο να γίνει αυτή η ωραία και συγκινητική εκδήλωση με την ομάδα των Παλαιμάχων της Προοδευτικής και του Συνδέσμου μας. Μια συνάντηση που ξύπνησε ωραίες στιγμές των νιάτων μας και παλιές αναμνήσεις μεταξύ των ομάδων μας αλλά και προσωπικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών. 

Χωρίς λοιπόν αυτούς τους χορηγούς και φίλους μας , δεν θα υπήρχε η επιτυχία που είχε η όλη εκδήλωση, η οποία στην ουσία άρχισε από την άφιξη της Προοδευτικής στο αεροδρόμιο της Ρόδου ξημερώματα Παρασκευής έως και την αναχώρησή της το βράδυ της Κυριακής.

Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε: 

Τον Νίκο Σαββαΐδη για το πούλμαν και τον ευγενέστατο οδηγό που διέθεσε προς την ομάδα της Προοδευτικής και τους συνοδούς της, που όποτε το χρειάστηκαν για την οποιαδήποτε μεταφορά τους ήταν πάντα εκεί στην ώρα του και στην διάθεσή τους!

Ευχαριστούμε το ΔΟΠΑΡ και τον Πρόεδρό του Στέφανο Κυριαζή για την παραχώρηση του "Σταδίου Διαγόρα" για αυτή τη φιλική συνάντηση ,ένα γήπεδο που είναι για μας το δεύτερο σπίτι μας για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε.

Ευχαριστούμε τον φίλο μας Φώτη Γερόλυμο, υπάλληλο του ΔΟΠΑΡ, που ήταν κοντά μας και επιμελήθηκε την λειτουργία των προβολέων του Σταδίου και στο να έχουν οι ποδοσφαιριστές ζεστό νερό στα αποδυτήρια μετά το πέρας του φιλικού.

Ευχαριστούμε τον φίλο και συμπαίκτη μας Δημήτρη Μπόνη για τα δύο καταπληκτικά, χειροποίητα πιάτα που μας δώρισε και που δόθηκαν ως αναμνηστικά δώρα στην ομάδα της Προοδευτικής και στον παλιό άσσο της αλλά και άσσο της Ρόδου την 10ετία του '70, Αλέξανδρο Νταβέλη. 

Ευχαριστούμε τον "δικό" μας Γιάννη Σκιαθίτη για τα νερά που προσέφερε στην συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον Αγαπητό Αμπελά για τη φιλοξενία, την ωραία μπάντα και τα τραγούδια της,το όμορφο περιβάλλον του εστιατορίου του, για το καταπληκτικά φαγητά του, και τις τιμές κόστους που μας έκανε! Τέλος, ευχαριστούμε τους διαιτητές για την συμμετοχή τους».