Συνέχεια σήμερα με τον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου

Σήμερα ξεκινάει άλλη μια σημαντική διοργάνωση για την ποδηλασία στην περιοχή μας και αφορά τον Διεθνή Γύρο Ρόδου, που θα ολοκληρωθεί σε τρία ΕΤΑΠ την Κυριακή. 

Είναι μια πρωτοβουλία του Ροδήλιου όπως και το Γκραν Πρι την περασμένη Κυριακή, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου όπως αλλά και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Χθες το απόγευμα έγινε στο Δημοτικό Θέατρο η παρουσίαση των ομάδων, ενώ, τόσο σήμερα όσο και στα υπόλοιπα τρία ΕΤΑΠ, η αφετηρία θα δοθεί στις 12.00 από το Μανδράκι. 

Τα τρία ΕΤΑΠ
Διεθνής Γύρος Ρόδου
1ο ΕΤΑΠ-9 Μαρτίου

Ρόδος-Νέα Μαρίνα-προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι- προς Ρόδου-Λίνδου-Κολύμπια-Αρχίπολη-Ελεούσα-Απόλλωνα-Έμπωνα-Κρητηνία-Πεταλούδες-Μανδρικό-Καλαβάρδα-Φάνες-Σορωνή-Καλαμώνας-Δαματριά-Μαριτσά και μετά από δύο στροφές εκεί, τερματισμός στο χωριό. Απόσταση 150χλμ.

2ο ΕΤΑΠ-10 Μαρτίου
Εκκίνηση από Ρόδο-προς Κρεμαστή-Ψίνθο-Αρχίπολη-Ελεούσα-Διμυλιά-Προφήτη Ηλία-Λάερμα-Λίνδο-Ρόδου-Λίνδου προς Φαληράκι κι από Paradise τερματισμός στα Κοσκινού. Απόσταση 161χλμ.

3ο ΕΤΑΠ-11 Μαρτίου
Εκκίνηση από Ρόδο προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι παραλιακά-έξοδος προς Ρόδου-Λίνδου-Γεννάδι-Άγιος Ισίδωρος-Έμπωνα-Κρητηνία-Κάμειρος και τερματισμός στην Ρόδο. Απόσταση 157,5χλμ.