Σημαντικές δράσεις του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2018.

«Πέρα από τις παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων από τους καθηγητές και καθηγήτριες του Σχολείου, μας επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας:
Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, το ΚΠΕ Πεταλούδων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Πολεμικός Νικήτας και κ. Κοντάκος Αναστάσιος, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα. Βλάχου Όλγα, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, ενώ μέσω skype συνδεθήκαμε με  το Κέντρο Ζωής στην Αθήνα. 


Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες, για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της θεματικής εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν και αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις ευαισθησίες τους.

Θέλουμε επίσης ως Μουσικό Σχολείο Ρόδου, να ευχαριστήσουμε θερμά τον πολιτικό μηχανικό κ. Σταμάτη Πατούνα και το τεχνικό του γραφείο, για την ευγενική προσφορά ενός βιντεοπροβολέα. Η κίνηση του αυτή, θα συμβάλει στην καλύτερη διεξαγωγή μαθημάτων, παρουσιάσεων στο σχολείο μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στην ιστοσελίδα του 
www.MusicSchoolRhodes.gr»