«Ανεμοδαρμένο» πισωγύρισμα για τον Ευκλή

Με πισωγύρισμα στην πορεία του προς την κατάληψη της προνομιούχου δεύτερης θέσης στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ισοδυναμεί για τον Ευκλή η ήττα που γνώρισε χθες στη Νίσυρο από τον Πολυβώτη με 2-1, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. 

Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά. Οι δύο ομάδες ήθελαν μεν, όμως δεν μπόρεσαν να παίξουν ποδόσφαιρο λόγω του δυνατού αέρα, τον οποίο εν τέλει εκμεταλλεύτηκε, στο διάστημα που τον είχε στα δικά του… «πανιά», ο πιο ουσιαστικός και πιο τυχερός Πολυβώτης. 

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 30’, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηνικολάου Β.Κ., ενώ στο 42’ ο Σφακιανός Ι. τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, αξιοποιώντας, με κεφαλιά, γέμισμα από στημένη μπάλα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευκλής ανέλαβε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στον αμυντικά καλά οργανωμένο Πολυβώτη, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 75’, με απ’ ευθείας φάουλ του Παπανικολάου. 

Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Δερμιτζάκης, Χατζηνικολάου Β.Δ. και Σφακιανός Ι., ενώ από πλευράς Ευκλή ξεχώρισε ο Παπανικολάου.  Καλή ήταν η διαιτησία των Τσοπανάκη, Ορφανού και Φασουλάρη. 

Οι συνθέσεις: 
Πολυβώτης: Κετσές (72’ Χαρτοφύλλης Π.), Κακιάς (82’ Παπαδάκης), Σφακιανός Α., Καρακωνσταντίνος, Οικονόμου, Χατζηνικολάου Β.Δ., Χατζηνικολάου Β.Κ., Δερμιτζάκης, Σφακιανός Ι. (90’ Καραλίγκας), Πάπα (65’ Χατζηνικολάου Χ.), Πατρίκης  
Ευκλής: Μαριέττος, Χατζηκυριάκος, Κουλουμπράκης, Πατάκας, Τομάζος, Σιαναβέλης, Κατσούλης, Λαός (80’ Φλάγκος), Παπανικολάου, Κουντουράκης (66’ Χειμωνέτος), Πουρδάνης (62’ Ουγιανίκ).