Γιάννης Γεωργαλλής: «Αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο»

Ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels, Γιάννης Γεωργαλλής, αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με το Λαύριο Megabolt καθώς και στο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Ροδιτών, Μπράντον Γιανγκ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη θαλασσί φανέλα το περασμένο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, για την αυριανή αναμέτρηση σχολίασε πως «ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίζει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ μπάσκετ και μέχρι στιγμής τους έχει βγει αυτό. Είναι μία “επικίνδυνη” ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε τη νίκη.

Από την άλλη, το καλό είναι ότι θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας σ’ αυτήν τη δύσκολη αποστολή που θα έχουμε».

Για τον Μπράντον Γιανγκ, τόνισε ότι «τον γνωρίζαμε και νωρίτερα τον Γιανγκ από τη θητεία του στο πρωτάθλημά μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Από τη μία είναι πολύ καλός παίκτης και από την άλλη ξέρει τον ελληνική λίγκα, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Σιγά σιγά θα μπει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, για τη μέχρι τώρα πορεία του Κολοσσού H Hotels στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Γεωργαλλής υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα πορεία έχει θετικό πρόσημο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έφυγε ο Γκρίφιν, ο οποίος ήταν ένας παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, θεωρώ ότι ανταπεξήλθαμε καλά μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».