Στο κυνήγι μιας ακόμα νίκης το «Ροδίων Άθλησις»

Μια ακόμα νίκη θα επιδιώξει σήμερα στις εγκαταστάσεις του, η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» η οποία προετοιμάζεται ουσιαστικά για τους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία του βόλεϊ

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 στον Β΄υποόμιλο του Α΄Ομίλου, υποδέχεται σήμερα στις 14.30 την ομάδα του Μαρκόπουλου και θέλει αφ ενός να παίξει καλό βόλεϊ και αφ ετέρου να πάρει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας, πώς δίκαια βρίσκεται σε περίοπτη βαθμολογική θέση ανόδου.

Ο Νίκος Τρατσέλας έχει κάποια μικροπροβλήματα με απουσίες παικτών του, αλλά παράλληλα και τις λύσεις με τις οποίες θα τις καλύψει. Πιο συγκεκριμένα:

-Δεν θα αγωνιστεί ο νεαρός Χατζηγεωργίου
-Ενώ απών θα είναι και ο Γκένωφ ο οποίος αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού.

Στην διάθεση του συνεπώς, ο κόουτς της ομάδας θα έχει σήμερα τους Μακρή, Μαυράκη, Κάλα, Προδρομίδη, Κοκκολάκη, Μοσχού, Γεράκη, Αρβανίτη, Παππά και Ποτολίδη.

Είναι περιττό να τονισθεί πάντως, πώς καλείται ο κόσμος του «Ροδίων» αλλά και του βόλεϊ γενικότερα, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα σε αυτή της την προσπάθεια και να φτάσει στη νίκη και παράλληλα να απολαυσει για μια ακόμα φορά, ένα καλό παιχνίδι του βόλεϊ με πρωταγωνίστρια όπως όλα δείχνουν και πάλι, την Ροδίτικη ομάδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Αναλυτικά το πρόγραμμα  (διεξάγονται όλοι σήμερα) και οι διαιτητές των αγώνων της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα έχουν ως εξής:

Σάββατο 10/3/2018 -ΕΑΠ 14.30- ΕΑ Πατρών - ΑΟΝ Αργυρούπολης
Διαιτητές:  Μπακλέσης-Λεβέντης

Σάββατο 10/3/2018- Αρ. Παπαμιχαήλ 14.30- ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω Διαιτητές: Διαμάντης-Παπαδογιάννης

Σάββατο 10/3/2018 -Αιγίου 14.30- ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΕΚ Αθηνών ~
Διαιτητές:  Γεράνιος-Λιναρδάτος

Σάββατο 10/3/2018 -Ροδίων Παιδεία 14.30- Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Μαρκοπούλου 
Διαιτητές: Παπαστάμος-Καντλή