Συνεργασία του Γ. Γεωργακάκου με στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ

Με αξιωματούχους της Πρεσβείας των Η.Π.Α. είχε συνάντηση ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γεωργακάκος.

Πιο συγκεκριμένα προχθές το πρωί ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γεωργακάκος υποδέχθηκε στο γραφείο του την ναυτική ακόλουθο του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Captain κα Rose E Rice, καθώς και στελέχη που την συνόδευαν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των Αξιωματούχων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου Δημήτρης Κοσμάς, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχος (Λ.Σ) Νικόλαος Σκευοφύλαξ, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλοίαρχος (Λ.Σ.) Ιάκωβος Γκίζης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Αυγερινός, ο Διοικητής της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Σύρου Αντιπλοίαρχος (Π.Ν.) κ. Στυλιανός Χαραράς και Αξιωματικοί του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Κατά την συνάντηση ζητήθηκαν θέματα ασφάλειας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.