Με όλα του τα όπλα για τη νίκη ο Φοίβος!

Μητέρα των μαχών η σημερινή στο γήπεδο της Κρεμαστής, που κρίνει πολλά.

Ο γηπεδούχος Φοίβος υποδέχεται στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Αρχαγγέλου στις 15.30, σε ένα μάτς το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Η ομάδα της Κρεμαστής, θέλει την νίκη για να αυξήσει κι άλλο την διαφορά από τους διώκτες  του. Τεχνική ηγεσία και παίκτες  γνωρίζουν καλά, πώς είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουν να πάει χαμένη, αν θέλουν στο τέλος του φετινού μαραθωνίου να είναι εκείνοι οι πρωταθλητές. 

Για να έρθει σήμερα η νίκη και η κατάκτηση του τρίποντου, θα πρέπει όλοι να δείξουν στο μάτς αυτό την ανάλογη σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα. Και προ πάντων, να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό του αντιπάλου.

Ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του δεν θέλησαν να μιλήσουν χθες για το μάτς και προτίμησαν «να μιλήσουν στο γήπεδο με έργα,  τώρα δεν χρειάζονται λόγια…» τόνισαν χθες χαρακτηριστικά.

Ο κόουτς του Φοίβου δεν ανακοίνωσε χθες την δεκαοκτάδα του αγώνα. Κάλεσε όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί θα επιλέξει τους έντεκα, αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς της συνάντησης.

Εκείνο πάντως που τόνιζαν όλοι είναι πώς «θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου. Να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει και να παρακολουθήσει  καλό ποδόσφαιρο»