Επέμεινε και κέρδισε η Σύμη

Νικηφόρα πέρασε χθες από τις Φάνες η Σύμη όπου συνάντησε τον Ακουσίλαο σε μια αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο όσον αφορά τη Β’ Κατηγορία.

Πάντως οι γηπεδούχοι  ξεκίνησαν ιδανικά και είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν στο 16’ με ωραία σέντρα του Ατσίδη και την κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 38’,  όμως ο Σαρίκος σούταρε και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα ο Κοκκάρης, του είχε κάνει εξαιρετική σέντρα.

Αν και στην επανάληψη ο Ακουσίλαος ήταν αυτός που προσπαθούσε περισσότερο για να πετύχει άλλο ένα τέρμα, η Σύμη ισοφάρισε στο 62’ αφού ο τερματοφύλακας Αξιώτης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα ύστερα από τη σέντρα του Καραγιάννη με αποτέλεσμα  να πάει στον Στεφάνου, που σούταρε βρίσκοντας δίχτυα.

Η ολική ανατροπή για τους Συμιακούς σημειώθηκε στο 87’ χάρις στην μπαλιά του Ρίκκα και το πλασέ του Λιγκάνσι, για το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Διακοφιλιππής με βοηθούς τους Σταυρούλια και Τσιβίτη.

Ακουσίλαος: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Γιορδαμνής (65’ Σάββας), Σαρίκος, Κώστας Μ. Τσουβαλάς, Τζαβάρας (85’ Μαστρογιαννάκης), Σέντης (76’ Αρφαράς), Ατσίδης, Κοκκάρης, Παπακωνσταντίνου.
Σύμη: Χατζηπέτρος Σ., Τσαουσέλης, Καραγιάννης, Χατζηπέτρος Ν., Χατζηπέτρος Μ. (55’ Κατσιμπράκης), Στεφάνου (75’ Κυπριώτης), Ράπι Ρ., Ράπι Α., Ρίκκα, Λεβεντέρης Π. (46’ Χότζα), Μιχάι (62’ Λιγκάνσι).