Υψηλού επιπέδου το σεμινάριο από την JKS Greece στη Ρόδο

Στις 7 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το πενθήμερο σεμινάριο καθώς και οι τρίτοι διασυλλογικοί αγώνες  της JKS GREECE υπό την εποπτεία του SHIHAN Γιουτάκα Κατσουμάτα 8 DAN ,στη Ρόδο και το κλειστό της Κρεμαστής.

Το επίπεδο της διοργάνωσης και αυτή τη χρονιά κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς το ενδιαφέρον, αλλά και η ενεργή συμμετοχή των αθλητών κάθε ηλικίας ήταν αξιοθαύμαστη. 

Ο Γιουτάκα Κατσουμάτα δίδαξε και ανάλυσε θέματα διαιτησίας ,KUMITE και  ΚΑΤΑS. Μάλιστα επισήμανε πως, για τα θέματα διαιτησίας δεν είναι αρκετό κάποιος να γνωρίζει τους κανόνες των αγώνων, αλλά να ξέρει και καράτε για να τους εφαρμόσει. 
 


Η μακροχρόνια παρουσία του στη Ρόδο, που σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει 40 χρόνια, έχει  όλα εκείνα τα  χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούνται  για  τον ορισμό μιας ξεχωριστής   «ΣΧΟΛΗΣ  ΣΚΕΨΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  KARATE Do» που πρεσβεύει ο SHIHAN Γιουτάκα Κατσουμάτα.

Οι νέοι καρατέκα των σχολών,  αποδεχόμενοι αυτές τις αξίες και αρχές του καράτε τιμούν και σέβονται τους δασκάλους τους.

Η  συμμετοχή του  sensei  Κωνσταντίνου  Έλενα  με μαθητές του στο σεμινάριο  ήταν  όχι  μόνον χαρά  των διοργανωτών  αλλά  και τιμή  για την   J.K.S   GREECE.

Με πολύ σεβασμό  εκφράζουν λοιπόν  τις άπειρες ευχαριστίες τους στον  Δ.Ο.Π.Α.Ρ  και  τον  κ. Στέφανο  Κυριαζή καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής και τον πρόεδρο κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη για την αρωγή τους στη διοργάνωση. 

Τέλος  η J.K.S   GREECE ευχαριστεί   την  ‘’ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ  ΕΝΑCT.  A.E  -ΣΤΗΡΙΞΙΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ   Α.Ε  για  την ευγενική τους χορηγία στην διοργάνωση  του Σεμιναρίου και του Διασυλλογικού  Πρωταθλήματος.