Με νίκη... διατηρεί ελπίδες ο Διαγόρας

Όπως όλα δείχνουν, ο Διαγόρας σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί για την κατάκτηση της κορυφής και κατ’ επέκταση  του τίτλου. Υποδέχεται στις 14.30 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον πρωτοπόρο Εθνικό και για να διατηρήσει τις ελπίδες του, πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι. 

Ο Νίκος Παντέλης και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά, πόσο δύσκολο είναι το σημερινό μάτς και τι πρέπει να κάνουν όλοι σαν ομάδα, για να μπορέσουν να φτάσουν στον στόχο τους. 

Ο κόουτς του Διαγόρα γύμνασε και χθες το μεσημέρι τους παίκτες του για τελευταία φορά, εν όψει του σημερινού ντέρμπι κορυφής και ζητάει απ όλους την απαιτούμενη σοβαρότητα , την πρέπουσα αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό γι αυτά τα ενενήντα λεπτά. 

Στον αγωνιστικό τομέα, υπάρχουν προβλήματα από ιώσεις και τραυματισμούς για τρείς ποδοσφαιριστές .Πιο συγκεκριμένα:
-Μήτκας και Μεντής  έχουν προσβληθεί από ίωση της εποχής, δεν προπονήθηκαν χθες και η συμμετοχή τους στον σημερινό αγώνα είναι μέχρι τώρα αμφίβολη. 
-Παράλληλα ενοχλήσεις ένοιωσε και δεν γυμνάσθηκε χθες προληπτικά και ο Γεωργίου.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ο Νίκος Παντέλης δεν επέλεξε από χθες τους δεκαοκτώ. Κάλεσε όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί θα επιλέξει τους έντεκα, αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς τους. 
Φυσικά αυτού του είδους τα παιχνίδια απαιτούν τον κόσμο της ομάδας να είναι παρών στο γήπεδο. Ο γηραιός θέλει τους οπαδούς του και τους φίλους του στην εξέδρα και φυσικά την ηθική συμπαράσταση του, που δίνει πάντα πνοή σε τέτοιες περιπτώσεις και από την Θύρα 6, αλλά και από όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που θέλει το καλό των συλλόγων που μάχονται στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Με αφορμή το σημερινό ντέρμπι του Δημ. Σταδίου ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Στεφανίδης με ανάρτηση του στην κοινωνική δικτύωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: 
«Την Κυριακή ο Διαγόρας η ιστορική ομάδα της καρδιάς μας δίνει το παιχνίδι της χρονιάς στη Ρόδο με τον Εθνικό. Καλούμε τον περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και όλους τους φιλάθλους του νησιού να συμπαρασταθούν στον γηραιό. Το νησί μας αξίζει να έχει ομάδα στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Η Διοίκηση του ιστορικού σωματείου αποφάσισε να παλέψει ως το τέλος. Με την βοήθεια όλου του νησιού μπορεί να τα καταφερουμε…Αλλωστε το έχουμε ξανακάνει…»
Κώστας Στεφανίδης 

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Πέρα από το μάτς του Διαγόρα η υπόλοιπη 19η αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια:
Διαγόρας-Εθνικός –Μανούχος , Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας)  
-Ζευγολατιό-Κερατσίνι-Αυγερινός (Αρκαδίας), Καματάκης (Αρκαδίας), Νενεκούμης (Αργολίδας)
Ιωνικός- Πέλοπας Κιάτου – Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Μαχαίρας-Μητράκος (Αθηνών).